Jij blijft toch ook graag op de hoogte?

Leuk dat je je wilt inschrijven voor de nieuwsbrief “Mind Your Body” van Dialogisch! Maximaal 4x per jaar ontvang je een mail in je mailbox met informatie en inspiratie voor een gezond, vitaal en goed leven!

En uiteraard kan je je altijd weer makkelijk uitschrijven.

N

Het laatste nieuws betreffende leefstijl & Gezondheid

N

De laatste artikelen het eerst beschikbaar

N

Laatste praktijknieuws van Dialogisch

N

Ontvang tips & trics

Lees meer over Lichaam, geest en voeding

Al zolang ik mij herinner ben ik geinteresseerd in de mens. In de ander achter het gezicht. Hoe is de ander, wat drijft de ander, hoe is de ander geworden zoals hij is? Wat maakt dat de ene somber is en de ander niet? En hoe kan de ene zo positief blijven in een bepaalde situatie en de ander volledig instorten? Hoe kan je leren leven met angsten, met onzekerheid, met een depressie? En hoe kan ik hieraan bijdragen? Dit zorgt ervoor dat ik regelmatig een korte cursus of een langere opleiding doe en veel lees. En op die manier veel informatie vergaar die ik graag met jou deel!

Daarnaast groeit mijn interesse voor alles wat met een gezonde leefstijl te maken heeft. Hoe zorgt voeding dat je lichaam draait en hoe kan het ervoor zorgen dat je lekkerder in je vel zit? Wat maakt dat de een alles kan eten zonder aan te komen en de ander zelfs van kijken naar een gebakje al een kilo zwaarder wordt? Wat voor positieve invloed heeft bewegen eigenlijk en hoe zit het met (een gebrek aan) slaap op je gezondheid?

Allemaal zaken waar ik graag informatie over vergaar, waar ik een eigen visie over vorm en die ik graag met je deel! Ik zou het leuk vinden als je maandelijks meeleest en af en toe wat terug laat horen!

 

“Petra weet altijd van alles wel wat”

Petra weet altijd van alles wel wat. Ze brengt me op andere idee├źn en laat me anders over dingen nadenken. Met haar blogberichten zet ze me aan het denken of maakt me aan het lachen. Aan te raden om te lezen!

Je weet mijn gevoel altijd zo raak te omschrijven! Fijn vind ik de herkenning die ik in je berichten lees. En mooi hoe je schrijft.