Jij hebt invloed op meer balans in jouw leven!

9

Je wilt afvallen, aankomen of juist (preventief) je gewicht beheersen

Je hebt al allerlei dieten of sporten geprobeerd maar het lukt je niet dit vol te houden of het past niet bij je. Je wilt onderzoeken hoe het wél kan.

9

Je hebt gehoord dat je gezonder moet leven, maar hoe?

Je hebt bijvoorbeeld diabetes type 2, hart- en vaatziekten of andere klachten en moet je leefstijl aanpassen. Je weet wel dat gezond eten, voldoende bewegen, ontspannen en matigen met alcohol beter zou zijn maar dat lukt je niet alleen.

9

Je hebt last van spanningen, angst, somberheid of stress

Je merkt dat je steeds vaker een vreemde voor jezelf bent. Je bent sneller prikkelbaar, geïrriteerd, boos of angstig en de spanningen gaan je leven beinvloeden. 

Van een schaduw van jezelf naar je ware zelf

Je bent ambitieus en hebt een eindeloze to do lijst met afspraken en sociale activiteiten. Je wilt alles goed doen zowel voor jezelf als voor anderen. Je werkt hard, zorgt voor je gezin en staat voor iedereen klaar. Toch gaat het niet zoals jij graag wilt. Je lijkt in de schaduw te staan van de persoon die je zou willen zijn. Je wilt jezelf zijn en verlangt naar meer rust in je hoofd en tijd voor jezelf. Je wilt weer lekker in je vel zitten, een gezond lijf, zowel mentaal als lichamelijk. Je hebt alle tips en adviezen van anderen al geprobeerd.

Daarom is het nu tijd dat je voor jezelf kiest en jouw eigen pad gaat bewandelen met blijvend resultaat. Kies voor leefstijlcoaching om een stok achter de deur te hebben om je gedrag te veranderen om te worden wie je bent!

 

“Mijn missie is om jouw mentaal en lichamelijk sterker te maken. Voor meer invloed, minder ziekte en een energieker, vitaler en gelukkiger leven!”

Mijn stap naar een energieker, vitaler en gelukkiger leven.

Zo’n 15 jaar geleden had ik voortdurend het gevoel dat ik wat miste, dat ik niet voldoende leefde en niet voldoende uit het leven haalde. Ik voelde me een vermoeide, opgebrande, onzekere vrouw. Bij een Gestalttherapeut leerde ik wát ervoor zorgde dat ik me zo voelde en hóe ik mezelf hierin hield. Ik leerde hoe ik mijn eigen invloed kon aanwenden om anders in het leven te staan. Na deze ervaring heb ik mij opgegeven voor de vierjarige Post HBO opleiding Gestalttherapie en ben ik in 2015 afgestudeerd.

In het laatste jaar van deze opleiding wachtte mij een nieuwe uitdaging en werd ik geconfronteerd met kanker in mijn been. Mijn leven en dat van mijn gezin stond op zijn kop en mijn nieuwsgierigheid van mijn brein breidde zich uit naar mijn lichaam. Wat stop ik er qua voeding in, hoe vaak beweeg ik nou eigenlijk, hoe zorg ik emotioneel en lichamelijk voor mijzelf? De stap naar een geacrediteerde leefstijlopleiding begin 2019 was snel gemaakt.

Genieten van een goede balans in lichaam en geest en zijn wie je bent

Lichaam

Je zit lekker in je vel, en bent je bewust hoe het met je gaat. Je beweegt regelmatig met plezier en voelt je fit en energiek.

Geest

Je voelt je ontspannen en kunt omgaan met stress. Je slaapt beter en wordt energieker wakker. Somberheid, angst of onzekerheid die het leven je geeft kun je dragen.

Voeding

Je weet wat voor jou een goede balans in eten en drinken is en wat bij jouw past. Je hebt inzicht in je patronen en valkuilen en weet deze te overwinnen.

Ervaringen van mijn klanten

Een pure vrouw met een prachtige kijk op dingen. Mooi mens.

Anoniem

Ik heb veel aan de gesprekken gehad. Ik ben meer bewust van mijn valkuilen en merk veel eerder als ik erin stap. Ik probeer dingen wat meer te laten gaan zodat ik mijn werk minder controleer en het thuis beter van me af kan zetten. Ook hebben we wat zaken van vroeger aangehaald, dingen die toen zijn gebeurt kan ik helaas niet veranderen. je hebt me wel geholpen er anders naar te kijken zodat ik er beter op terug kijk.

Bart

De oplossing ligt dichter bij jezelf dan je denkt

Veel mensen die bij mij komen hebben al verschillende dingen achter de rug. Soms is er een verleden in de hulpverlening, de GGZ, bij dietisten en afvalclubs of zijn de pogingen om het anders te doen mislukt. Mijn streven is om altijd vanuit een persoonlijke benadering (dialogische benadering) een veilige setting te creëren waar je jezelf durft te laten zien. Vanuit deze veiligheid is het onderzoek naar jezelf en de invloed die jij zelf hebt gewaarborgd en wordt verandering mogelijk. 

Als leefstijlcoach ben ik in opleiding. Hierdoor zijn er geen vergoedingen mogelijk en heb ik mijn prijzen aangepast in het volgende aanbod. Zit er niets voor je tussen, neem dan contact op voor een behandeling op maat of maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvende kennismaking van 30 minuten. 

Coaching binnen organisaties

Dialogisch biedt ook coachingtrajecten aan voor medewerkers van verschillende organisaties en gemeenten. Vraag hiervoor telefonisch, via het contactformulier of de email naar de mogelijkheden en een passende offerte.

Wil jij weer de regie over jouw eigen leven?

Laten we dan samen kijken hoe ik je hierbij kan helpen!

Veelgestelde vragen

Zijn er vergoedingen mogelijk vanuit de verzekering?

Voor gestalttherapie zijn vergoedingen mogelijk vanuit de aanvullende zorgverzekering. Vraag bij je zorgverzekeraar de voorwaarden na.

Voor leefstijlcoaching zijn op dit moment bij mij geen vergoedingen mogelijk omdat ik nog in opleiding ben. Vanwege deze reden bied ik het traject voor een lagere prijs aan.

Coaching is ook mogelijk vanuit jou werkgever. Vraag hiervoor jouw werkgever om meer informatie. Ik kan met jouw werkgever contact opnemen om een passende offerte op te maken!

Is gestalttherapie zweverig?

Gestalttherapie is zeker niet zweverig. Het gaat over hoe jij jouw problemen ervaart, en niet zozeer over wat deze problemen zijn. Hierdoor praten we veel meer over jouw gedachten, gevoel in jouw lichaam (bijvoorbeeld gespannen schouders) en emoties (of je er boos, bang, blij of verdrietig van wordt). Dit is voor veel mensen nieuw en spannend. Hierdoor is gestalttherapie niet zweverig maar juist heel down to earth.

Ik ben geen prater, kan ik dan wel bij jou terecht?

De therapie en coaching die ik aanbiedt gaat door middel van een gesprek. Mijn ervaring is dat veel mensen zeggen ‘geen prater’ te zijn en toch veel te vertellen hebben. Daarnaast gaat het ook om een ‘ervaren’. Wat gebeurt er als je jouw problemen tegen mij uitspreekt? Hoe is het voor je om in een veilige en betrouwbare setting toch te vertellen waar je eigenlijk zo verdrietig om bent of waar je zo van baalt? Wie heeft jou geleerd dat je ‘geen prater’ bent?

Moet mijn huisarts weten dat ik naar jou toe ga?

Nee, dat hoeft niet. Het kan natuurlijk ondersteunend zijn, maar het is zeker niet verplicht. Net zomin als dat ik jouw huisarts in zal lichten of informatie over jou zal uitwisselen met anderen. Sterker nog, dit mag ik alleen maar doen mét jou schriftelijke toestemming!

Geef je ook coaching binnen bedrijven?

Als jij als werknemer coaching wilt om een probleem op je werk aan te pakken dan is er via jouw werkgever wellicht een mogelijkheid om een traject te starten. 

Ik kan samen met jou en jouw leidinggevende een kosteloos en vrijblijvend gesprek aangaan om te onderzoeken wat ik voor jou kan betekenen. Voor jouw werkgever maak ik dan een vrijblijvende offerte op maat. Zodra deze getekend is gaat wij van start!

Waarom zijn trajecten goedkoper dan één enkele sessie?

Dit komt omdat het voor mij en voor jou meer zekerheid biedt voor het proces wat we samen zullen doorlopen. Ik wil jou graag helpen met jouw problemen, in mijn optiek zijn daar meerdere sessies voor nodig. Om een traject samen te stellen zorg ik ervoor dat het voor jouw betaalbaar blijft en mij ook zekerheid biedt dat we het traject goed kunnen doorlopen en afronden.

Ik gebruik hierin mijn eigen invloed 🙂

Je bent nog in opleiding, kan je me dan wel voldoende helpen?

Jazeker! Ik ben in opleiding als leefstijlcoach. Ik heb echter al best wat ervaring in mijn rugzak. Tevens zal ik vragen die ik niet kan beantwoorden uitzoeken via bijvoorbeeld mijn medestudenten of trainers (anoniem uiteraard) zodat je altijd een antwoord krijgt op jouw vragen!

Mag ik iemand meenemen?

Als je het zelf spannend vindt om te komen kan je natuurlijk iemand als steun meevragen. Weet wel dat ik individuele therapie en coaching bied en bijvoorbeeld geen relatietherapie. Je partner, een vriendin of je moeder een keer meenemen kan ook zeer verhelderend  of steunend zijn aan dat wat je wilt bereiken. Dit kunnen we uiteraard te allen tijden bespreken!

Ervaringen van mijn klanten

Petra is een rustig persoon, waardoor ik het prettig vond om met haar te praten. Ze luistert ook echt naar wat je zegt en laat je je verhaal doen, en kijkt naar hoe jij bent.

Komt jouw review hier?? Je zou me er erg mee helpen om mijn site compleet te maken en jouw eigen invloed te gebruiken om anderen te helpen een juiste keuze te maken!

Naam, Leeftijd

Functie

Wil jij jouw invloed pakken?

Laten we een afspraak maken om te kijken hoe jou dit gaat lukken!